Cautare

82 de rezultate pentru "glezne de rama" (4.12 secunde)
Vicepremierul Markó Béla, presedinte al UDMR, are legitimatie de maghiar. ... „Da, am legitimatie de maghiar din primele zile cand au inceput sa fie eliberate, la solicitarea maghiarilor din afara frontierelor Ungariei. ... Nationalitatea noastra nu se leaga de legitimatie, ci de cultura, traditii, mentalitate“, a declarat Markó Béla.
Biroul Permanent National (BPN) al PD a reconfirmat ieri in unanimitate sustinerea pentru nominalizarea lui Radu Berceanu la presedintia Senatului, a declarat la finalul sedintei liderul PD Emil Boc.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
Astfel, pentru fiecare zi de absenta, parlamentarului chiulangiu i se retine o suma de bani ce reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara, la care se adauga diurna de deplasare.
In ultima zi de lucru inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale, Camera Deputatilor a adoptat cateva modificari ale Regulamentului propriu.
La eveniment au fost prezente mai putin de 200 de persoane, dintre care cei mai multi au fost elevi adusi de la scoala de profesori.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a semnat decizia privind convocarea Camerei Deputatilor in cea de-a doua sesiune ordinara a lui 2005 luni, 5 septembrie, la ora 14.00.
Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului de Informatii Externe (SIE) a analizat in perioada 29-31 august propunerile de rectificare a bugetului acestei institutii pentru 2005.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. ... Cu doar cinci zile inainte de scrutin, Adrian Nastase s-a multumit sa afirme ca romanii vor alege, pe 28 noiembrie, "intre bine si rau”.
De la declaratia ca este de acord cu casatoriile intre homosexuali, Traian Basescu muta tirul direct spre Adrian Nastase, ca sa contracareze atacurile indreptate de PSD impotriva sa pe aceasta tema.
va decide saptamana viitoare asupra introducerii in pachetul de legi privind administratia publica locala a unei prevederi care sa instituie votul nominal in sedintele consiliilor locale, a declarat secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Senatorul Marius Marinescu a anuntat in discursul sau tinut la deschiderea sesiunii parlamentare ca va propune ca parlamentarii sa nu mai faca parte din consilii de administratii.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) s-a dovedit o formatiune de centru, iar acest lucru s-a vazut cel mai bine la alegerile locale din anul 2004, cind dupa ce au cistigat administratia Sibiului cu un procent zdrobitor de 90% la primar, 70% la Consiliul Municipal, Primaria Medias, Primaria Cisnadie si o reprezentativitate impresionanta la Consiliul Judetean, a gestionat rational relatia cu celelaltee formatiuni politice.
Conducerea Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor a aprobat ieri cererea fostului vicepresedinte al Camerei Corneliu Ciontu de a fi repartizat la Comisia pentru Sanatate si Familie.
Liderul deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent (BP) ca incearca, cumva, sa imparta responsabilitatile pentru conducerea sedintelor, stabilind conducerea, prin rotatie, de catre vicepresedintii Camerei.
Pentru inceput, Adrian Nastase s-a grabit sa dezminta comentariile conform carora partenerul sau de cadril electoral, Mircea Geoana, ar fi doar un premier de paie.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
google-analytics.com